Trainer/coach Management Drives (mei/juni 2019)

In de periode mei/juni van dit jaar ben ik betrokken geweest bij een groot project van de organisatie Management Drives. Ik ben gevraagd om 5 trainingsdagen te verzorgen binnen een organisatie waar een cultuurverandering gemaakt moet worden. Voor mij een uitdagende en zeer leerzame ervaring! Gezien de goede feedback is het erg succesvol geweest. Ik kijk uit naar een volgend project. 

 

HR Business Partner (mrt 2019)

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als HR Business Partner bij Huhtamaki Nederland in Franeker. In Franeker staat sinds de jaren 60 een fabriek die van oud papier, eierdoosjes maakt. Sinds 2000 is deze plant onderdeel van het wereldwijde, van origine Finse, concern Huhtamaki. Vanuit HR erg interessant om de locale belangen binnen een wereldwijde organisatie te behartigen maar ook de invloeden en ontwikkelingen vanuit het hoofdkantoor door te vertalen.  

 

HR Adviseur (april 2017)

Per 1 mei ga ik naast mijn werk als zpp-er in dienst bij Aegon Nederland als HR Adviseur. Ik heb veel zin om deze baan te combineren met mijn eigen werkzaamheden. Het houd me scherp om vanuit een organisatie te zien wat er gebeurt op het gebied van management en HR en het effect dat dit op medewerkers heeft. Ik lever hier, vanuit mijn eigen visie, graag een bijdrage aan. Ik ga er vanuit dat het een leerzame tijd wordt waarin ik me als adviseur én als mens weer verder ga ontwikkelen!

 

Work like a captain, play like a pirate!

NLP Practitioner (feb 2017)

Na verschillende inhoudelijke studies en opleidingen (o.a. Economie aan de RUG en Lean/SixSigma) ben ik sinds oktober 2016 bezig met opleiding NLP Practitioner aan de Academie voor Psychologica. Met de opleiding NLP Practitioner leer je meer over je eigen gedrag en dat van anderen. Je ontdekt hoe je je communicatie kunt inzetten om je doelen te behalen. Voor mij betekent het dat ik me verder ontwikkel als coach, scherper wordt in het bevragen van mijn gesprekspartner en de gezamenlijke doelen directer behaal. Ervoor zorgen dat onbesproken zaken, besproken worden en dat het gaat over waar het werkelijk over moet gaan. Ik ga er vanuit dat ik mij, vanaf juni 2017, een gediplomeerd NLP Practitioner mag noemen.